Bioformula, partenerul medicinei estetice italiene

Bioformula, partenerul medicinei estetice italiene

Cu o experiență de 30 de ani în cercetare și dezvoltare, Bioformula se impune ca partenerul medicinii estetice italiene eficiente, sigure și biotehnologice.

Bioformula este un producător certificat, creat în parteneriat cu IRA – Institutul de Cercetări Aplicate – fondat în anul 1979 ca un laborator de analiză microbiologică de doctorul Ugo Citernesi și soția sa, Kathe Andersen. Zece ani mai târziu, IRA a început să lucreze la producția de ingrediente active și materii prime cosmetice și într-un timp foarte scurt a făcut mari progrese în domeniul cosmeticelor și produselor farmaceutice, datorită investițiilor importante în ceea ce privește inovația, competența și dinamismul.

În 1995 au fost introduse și brevetate sistemele inovatoare de încapsulare a ingredientelor active Liposystem și Ciclosystem Complex și tot atunci începe producția și vânzarea produsului semi-procesat în vrac (de exemplu, protecție solară).

Bioformula a fost fondată în 2003 de Fredrik Citernesi, împreună cu părinții lui, doctorul Citernesi și Kathe Andersen, misiunea companiei fiind să ofere medicilor instrumente eficiente și sigure pentru a putea găsi soluția potrivită in tratarea imperfecțiunilor tenului.

Inițial, Bioformula și-a făcut intrarea în lumea medicinii estetice cu linia dermatocosmetică pentru față, corp, protecție solară și activi dedicati laserelor medicale-estetice (datorită tehnologiilor Liposystem și Ciclosystem Complex).

În 2005 Bioformula și IRA au început să lucreze cu produse de mezoterapie – AMINO-JAL și LIPOLISE, iar în 2009 au lansat pe piață acidul hialuronic JALUCOMPLEX. A urmat primul filler, AURALYA și Acidul tricloracetic (TCA)- un acid care este utilizat în medicina estetică pentru a neutraliza petele mai mult sau mai puțin profunde și localizate, un peeling mediu.

Produsele oferite de Bioformula sunt soluții injectabile care repară pielea deteriorată de acnee, cicatrici, fotoîmbătrânire, soluții sterile care remodelează, tonifică, restructurează și corectează imperfecțiunile feței și ale scalpului, soluții gata de utilizare pentru lasere medicale-estetice – pulberi și geluri care permit tonifierea, remodelarea și umplerea trăsăturile feței, soluții de peeling – care reînnoiesc epiderma, contribuind la revitalizarea trăsăturilor faciale, soluții biostimulante – care susțin trăsăturile faciale, în special la pacienții vârstnici. Și nu în ultimul rând produse dermatocosmetice ultra-performante, formule fără conservanți și alergeni, o linie completă pentru acasă care garantează protecție, hidratare, hranire, calmare si corectare a imperfectiunilor cutanate.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *