Erbagil sau sanatate din natura

Erbagil sau sanatate din natura

Mai multă chimie, fără chimie”. Este filozofia companiei italiene Erbagil care concepe, produce și comercializează dispozitive medicale, produse cosmetice și produse agricole din materii prime organice exclusive. Fondată în anii 90 de către doctorul Vincenzo Benevento, Erbagil s-a angajat într-un proces ambițios de cercetare și inovare în domeniul vindecării, cosmeticelor și alimentației.

Situat pe dealul Sannio din Italia, Erbagil Estate este locul unde se cultivă măslini, viță de vie și plante medicinale, fără a fi utilizate îngrășăminte ori produse chimice. Cultivarea pământului într-un mod 100% natural este una dintre cele mai importante valori ale companiei.

Erbagil a dezvoltat Oil+, un ulei de măsline organic, cu acțiune biologică îmbunătățită, care protejează eficient pielea de acțiunea nocivă a radicalilor liberi și previne efectele îmbătrânirii. Datorită polifenolilor bio-disponibili, acest ulei are proprietăți antioxidante și înhibă degradarea oxidativă a celulelor. Totodată are proprietăți emoliente, hrănește profund pielea, reglează sistemul natural de hidratare, calmează roșeața și iritarea.

Stamiuvex este brevetul Erbagil dezvoltat în propriile laboratoare de cercetare, si care are la baza extract din struguri organici necopți. Celulele stem Stamiuvex îndeplinesc funcția de reprogramare anti-ageing și regenerare celulară, proprietăți care caracterizează întreaga linie cosmetică Erbagil. Stamiuvex conferă pielii strălucire, tonus, elasticitate, hidratare, regenerare celulară și o protejează de agenții daunatori din atmosfera și de poluare.

Cel de-al doilea brevet Erbagil este Ozoile. Printr-un proces de ozonare, uleiul de măsline Oil+ produce Ozoile – ozonide stabile, utilizate într-un set de produse cosmetice, dispozitive medicale (produse cu proprietăți analgezice, antiinflamatoare, bactericide, o alternativă viabilă la utilizarea medicamentelor și a steroizilor în tratamentul pielii și a mucoaselor, în special datorită absenței contraindicațiilor) și alimente în scopuri medicale speciale, care îmbunătățesc și apără sistemul imunitar al oamenilor, plantelor și animalelor de atacurile microbiene. Procesul patentat de tehnologie verde, în care ozonul se leagă de acidul oleic formând Ozonide a fost stabilizat de Erbagil în propriile laboratoare de cercetare și s-a dovedit a fi un puternic reparator de celule și țesuturi. Pentru a repara și regenera un țesut, pe lângă eliminarea infecției, Ozoile acționează asupra inflamației și oprește procesele degenerative în curs.

O serie de alte cercetări realizate de Erbagil – precum Poliuvex, asupra coajei de strugure, Linfavitis, asupra sevei viței de vie ori Rigefruit, asupra extractelor vegetale de mere, lămâie siciliană, coajă de struguri roșii și tărâțe de grâu – au demonstrat că îmbunătățesc starea pielii și vitalitatea celulelor, cresc hidratarea și elasticitatea pielii, protejează colagenul, stimuleaza fibroblastele, și au proprietăți antioxidante.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *