POVESTEA NOASTRA

 

 

“Nu exista frumusete fara sanatate.” – Dr. Diana Avasalcei.

Pot parea simple vorbe ale unui medic, dar dupa ani de experienta in tratamente performante de medicina regenerativa și nu numai, sunt un adevarat crez profesional care a dus la conceperea unui nou brand pe piata sanatatii. Conceptul aduce în prim plan viziunea holistica asupra omului modern care isi doreste sa abordeze sanatatea si frumusetea ca pe un tot unitar, si sa le integreze intr-un stil de viata. Acest stil de viata respecta valorile cele mai ravnite ale medicinii – eficienta și rezultate optime.

In premiera in Romania, Beauty Fix lanseaza un serviciu de consiliere online complet gratuit prin care puteti beneficia de sfatul specialistului. Proiectul nostru include in acest moment parteneriatul cu Dr. Diana Avasalcei, owner Academia de lifestyle, medic specialist chirurgie generala, ozonoterapie, medicina regenerativa și medicina estetica. La Beauty Fix Professional nu ne dorim sa vindem iluzii, noi vrem ca prin produsele noastre și sfatul specialistului sa va ajutam sa gasiti formula optima, personalizata, pentru sanatatea dvs, dar si pentru frumusete. Cuvinte mari ca “cea mai buna crema”, ” cel mai bun tratament” nu recomandam sa existe in discursul niciunei persoane, indiferent de profesie. Medicul va va ajuta sa transformați produsele noastre in tratamente personalizate, individualizate, cu rezultate optime si fara reactii adverse. Un produs dermatocosmetic sau un tratament de medicina regenerativa beneficiaza de o formula complexa, patentata, și reprezinta rezultatul unui proces de dezvoltare și cercetare clinica laborios, insa pentru a fi utilizate la adevarata lor valoare este nevoie de sfatul specialistului.

De peste un deceniu suntem conectati la toate noutatile de pe piata internationala si colaboram in egala masura cu saloane, clinici de beauty si cabinete medicale din intreaga tara. BEAUTY FIX inseamna excelenta pusa in slujba profesionistilor si a clientilor aflati in cautarea unor dispozitive medicale si a unor produse inteligente, care au la baza concentratii ridicate de activi, ingrediente premium, sigure si in perfecta afinitate cu pielea, si tehnologii inovatoare.

 

Fiecare brand exclusiv din portofoliul nostru beneficiaza de numeroase certificari, premii si recunoastere in comunitatea stiintifica, si se mandreste cu produse dermatocosmetice si dispozitive medicale care alatura eficacitatea si toleranta ridicata, cu texturi premium, ultra-confortabile, pentru o experienta de exceptie. Bioformula este una dintre cele mai bine cotate companii din Italia, specializate in conceperea si dezvoltarea de dispozitive medicale si dermatocosmetice, toate produsele fiind realizate in stransa colaborare cu Institutul de Cercetare Aplicata. Erbagil alatura traditia celor mai noi descoperiri stiintifice, atat cosmeticele cat si dispozitivele medicale fiind realizate cu respect pentru natura, utilizand ingrediente din propriile culturi si valorificandu-le in mod sustenabil. Mea Plasma se remarca prin dispozitivele medicale avansate – kit-uri PRP si Centrifuga, si prin dermatocosmeticele premium, care includ activi puternici si ingrediente pretioase, pentru o piele care arata si se simte de milioane.

Dintr-o multitudine de optiuni, BEAUTY FIX va ajuta sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Iar cu ajutorul unui medic specialist de incredere, sa va dati seama ce schimbari in bine puteti face pentru a avea o piele sanatoasa si care nu isi arata varsta biologica.